Zo werkt het

We produceren al sinds 1987 cd’s voor 10 duizenden klanten in binnen en buitenland. We hebben er alles aan gedaan om het complete proces van bestelling, aanlevering en levering, zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Hieronder zie je hoe wij werken.

1. Bestel

Kies de oplage, verpakking en uitvoering die het beste past bij jouw release en plaats jouw bestelling eenvoudig online. Je kunt hier eenvoudig jouw perfecte product samenstellen. Bij elke stap zie je wat dit met de totaalprijs doet.

Kom je er niet uit? Stuur dan gerust even een WhatsApp bericht, dan helpen we je verder.

2. Ontwerp

Na het plaatsen van jouw bestelling kun je handige templates downloaden waarop je bijvoorbeeld met Illustrator jouw ontwerp kunt maken. Je kunt ook jouw ontwerp online maken met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool.

Voor de productie van jouw product hebben we drukklare PDF-bestanden nodig van jouw cd-opdruk en verpakking. Ondersteuning voor het drukklaar maken vind je in onze FAQ.

3. Upload

Bij het uploaden van jouw drukwerkbestanden worden deze automatisch gecontroleerd of ze correct op template zijn opgemaakt zodat we zo snel mogelijk kunnen starten met de productie.

Voor het aanleveren van de muziek voor jouw cd (of video voor jouw dvd), kun je gratis een zogenaamde image aanleveren (zoals een DDP of ISO) of tegen een meerprijs jouw geluidbestanden uploaden die wij productieklaar maken. Meer info vind je in onze FAQ.

4. Productie

Zodra we jouw drukwerkbestanden en master hebben ontvangen starten we met de productie en kunnen we over het algemeen binnen 15 werkdagen leveren.

Bij oplagen vanaf 300 stuks wordt op basis van jouw master een zogenaamde glassmaster gemaakt, waarna de schijven worden geperst. Bij kleinere oplagen worden de cd’s en dvd’s gedupliceerd. Dat is een andere techniek maar de kwaliteit is hetzelfde.

CD’s tot 100 stuks worden thermisch bedrukt, grotere oplagen worden met een offset drukmachine voorzien van zijn opdruk. Zodra ook de verpakkingen gedrukt zijn wordt alles voor je geassembleerd en eventueel ook nog geseald.

Bekijk gerust even onze FAQ waar alle veelgestelde vragen zijn beantwoord, of stuur ons een WhatsApp bericht.