Hebben jullie een ontwerptool?

Jazeker, je kunt jouw cd-opdruk √©n verpakking ontwerpen met onze online ontwerptool. Je kunt jouw foto’s plaatsen, teksten toevoegen, symbolen, emoji en andere vormen en nog veel meer. Heb je geen vormgever of ervaring met professionele ontwerpsoftware? Geen probleem, we hebben het zo simpel mogelijk voor je gemaakt.

Natuurlijk is de tool niet zo geavanceerd als bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator of InDesign, maar wel een stuk eenvoudiger in het gebruik. Het is belangrijk om te weten dat je met onze designtool¬† jouw ontwerp in 1 keer moet afmaken; je kunt niet een werkbestand bewaren en er in meerdere sessies aan werken. Ook kun je geen boekjes van 12 of meer pagina’s ontwerpen, het limiet is momenteel 8 pagina’s.

Na het plaatsen van jouw bestelling kun je ook drukwerktemplates downloaden met handige hulplijnen en die al exact de juiste afmetingen heeft van het product die je hebt gekozen. Die kun je vervolgens gebruiken als basis in bijvoorbeeld Illustrator of Photoshop om jouw ontwerp op te maken.

Heb je geen Photoshop of Illustrator? Je kunt ook de online ontwerptool Canva of Photopea proberen of een blik werpen op de gratis software Gimp en Inkscape.

Hieronder zie je de ontwerptool in actie zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden.