Hebben jullie een ontwerptool?

We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen aan een hele mooie ontwerptool, waarmee je zelf eenvoudig jouw CD-opdruk √©n verpakking kunt ontwerpen. Je kunt straks jouw foto’s plaatsen, teksten toevoegen, symbolen, emoji en andere vormen en nog veel meer.

Natuurlijk is de tool niet zo geavanceerd als bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator, maar wel een stuk eenvoudiger in het gebruik. Het is belangrijk om te weten dat je met onze designtool  jouw ontwerp in 1 keer moet afmaken; je kunt niet een werkbestand bewaren en er in meerdere sessies aan werken.

Na het plaatsen van jouw bestelling kun je ook drukwerktemplates downloaden met handige hulplijnen en die al exact de juiste afmetingen heeft van het product die je hebt gekozen. Die kun je vervolgens gebruiken als basis in bijvoorbeeld Illustrator of Photoshop om jouw ontwerp op te maken.

Heb je geen Photoshop of Illustrator? Je kunt ook de online ontwerptool Canva of Photopea proberen of een blik werpen op de gratis software Gimp en Inkscape.